Ilmastointihuolto

Mikäli huomaat, että auton ikkunat ovat jatkuvasti huurussa tai sisälle työntyy tunkkaista ilmaa, on todennäköisesti autosi ilmastointihuollon aika. KL-ServicePartner -autokorjaamot tekevät niin ilmastointihuollot ja raitisilmasuodattimien vaihdot ammattitaidolla.

Auton ilmastointihuollon huoltoväli

Ilmastointihuolto ei sisälly automaattisesti auton määräaikaishuoltoon, joten huollon ajankohtais-uutta tulee auton omistajan seurata itse. Suositeltava ilmastointihuollon huoltoväli on kahden – kolmen vuoden välein ja mielellään silloin, kun ilmastointi vielä toimii.

Pitämällä huolen säännöllisestä huollosta, säästyt varmemmin suurilta ja kalliilta ilmastoin-tilaitteeseen kohdistuneilta korjauksilta. KL-ServicePartner -korjaamoissa huollot kirjataan auton sähköiseen huoltokirjaan, jolloin huoltoväliä on helppo seurata. Myös uusiin autoihin ilmastointi-huolto on hyvä suorittaa kahden tai kolmen vuoden välein.

Ilmastointihuolto vain ammattilaisen tekemänä

Ilmastointihuolto kannattaa luottaa aina ammattilaisten käsiin. KL-ServicePartner -autokorjaamot suorittavat ilmastointihuollot ammattitaidolla mm. kaikkiin Audi, BMW, Mercedes-Benz sekä Volvo -merkkisiin autoihin.

Tavallisimmin huollossa vanha kylmäaine poistetaan ja suodatinkuivain vaihdetaan uuteen, ilmastointilaitteen osien toimivuus tarkistetaan sekä lisätään uusi kylmäaine säiliöön. Myös raitisilmasuodattimen kunto tarkastetaan ja uusi vaihdetaan tilalle tarvittaessa. Lopuksi varmistetaan vielä ilmastointilaitteen teho ja toimivuus.

Ota sinäkin yhteyttä lähimpään KL-ServicePartner -korjaamoon, niin varataan sinulle sopiva aika ilmastointihuoltoon!