Volvo huolto

Volvo huolto onnistuu nopeasti ja asiantuntevasti KL-ServicePartner -korjaamoissa. Olipa huoltotarve pieni tai suuri, toimipaikkahausta löydät aina Volvo -merkin erikoisosaajat kaikkiin tarpeisiin ympäri Suomea.

Palveluksessasi Volvo huollon erikoisosaajat

KL-ServicePartner tarjoaa luotettavaa osaamista Volvo -merkin autoille. Korjaamomme tuntevat niin uudet kuin myös vanhat Volvo -mallit kuin omat taskunsa, joten autosi pysyy aina turvallisissa käsissä. Yksikään huolto- tai korjaustoimenpide ei ole meille liian pieni tai suuri, vaan suoritamme kaikki huollot nykyaikaisen diagnostiikan vankalla asiantuntijuudella. 

Käytännön korjaustöiden osaaminen yhdistettynä nykyajan tekniikkaan takaa myös sen, että toteutamme vain autosi kannalta tarpeelliset huoltotoimenpiteet. Huoltokohteisiimme lukeutuvat mm. seuraavat: 

Luotettavaa huoltoa autosi ehdoilla

KL-ServicePartner -korjaamot toteuttavat autohuollot tarkkaan auton valmistajan ohjeiden mukaisesti. Huolloissa käytämme ainoastaan alkuperäislaatuisia varaosia ja huoltotoimenpiteet kirjataan ylös sähköiseen huoltokirjaan. Näin voit olla aina varma, että uuden auton takuu säilyy voimassa vielä huollon jälkeenkin. KL-Varaosien tuotteille tarjoamme lisäksi myös korjaamon asentamana kahden vuoden takuun.  

Löydä lähin Volvo huolto toimipaikkahaulla

Kun Volvo huolto tulee ajankohtaiseksi, ota yhteyttä alueesi lähimpään KL-ServicePartner -korjaamoon. Ympäri Suomea sijaitsevien korjaamoiden toimipisteet löydät helposti ja nopeasti käyttämällä sivustoltamme löytyvää toimipaikkahakua.