Autohuolto Espoo

KL-ServicePartner -korjaamot tarjoavat ammattitaitoista autohuoltoa Espoossa. Korjaamoitamme löydät usealta eri paikkakunnalta, niin pääkaupunkiseudulta kuin myös muualta Uudeltamaalta. Löydä itsellesi lähin KL-ServicePartner -autokorjaamo toimipaikkahaulla ja varaa aika autohuoltoon.

Kaipaatko BMW, Volvo, Audi tai Mercedes-Benz -merkkien erikoisosaamista?

KL-ServicePartner -autokorjaamoilta löydät erikoisosaamista kaikkiin BMW, Volvo, Audi ja Mercedes-Benz -merkkeihin. Käytössämme ovat kaikki nykyaikaiset välineet niin vianetsintään kuin myös korjaustöihin. Vuosien kokemuksella yhdistämme saumattomasti tämän nykyajan teknisen diagnostiikan erikoisosaamisen perinteiseen käytännön tekemiseen.  

Tule autohuoltoon Uudenmaan KL-ServicePartner -korjaamoille. Kauttamme onnistuvat mm.

Autohuollon tiedot sähköiseen huoltokirjaan

Kun käytät autosi säännöllisesti autohuollossa, sitä todennäköisimmin säästyt isommilta korjauksilta. KL-ServicePartner -korjaamot merkitsevät tehdyt huollot autosi sähköiseen huoltokirjaan, jolloin seuraava autohuolto tulee varmemmin varattua juuri oikeaan aikaan. Korjaamomme käyttävät aina alkuperäislaatuisia varaosia sekä toteuttavat huollot autonvalmistajan määrittämien ohjeiden mukaisesti. Näin uudenkin auton takuu säilyy voimassa. Lisäksi KL-Varaosien tuotteilla on korjaamon asentamana 2 vuoden takuu.

Löydä Espoon läheisyydessä sijaitsevat autohuollot toimipaikkahaulla