Tuontiauton huolto

Oletko tuonut tai tuomassa autoa ulkomailta? Tuontiauton huolto on hyvä tehdä heti alkajaisiksi auton saavuttua Suomeen. KL-ServicePartner -korjaamot tekevät ammattitaidolla kaikkien Audi-, BMW-, Mercedes-Benz- ja Volvo-merkkisten tuontiautojen huollot. 

Tuontiautohuolto kaikkiin Audi-, BMW-, Mercedes-Benz- ja Volvo-merkkisiin autoihin 

KL-ServicePartner korjaamoiden laaja tekninen tietämys yhdistettynä käytännön osaamiseen takaa sen, että autosi huolletaan asiantuntevasti ja huolella. Vankka Audi-, BMW-, Mercedes-Benz sekä Volvo -merkkien osaaminen auttaa tunnistamaan merkeille yleisimmät tyyppiviat, jotka käydään erityisellä tarkkuudella läpi tuontiauton huollossa. 

Laajassa tuontiautohuollossa tarkistetaan yleensä huoltohistoria, auton runkonumero, kaikki tyypillisimmät huoltokohteet sekä vaihdetaan suodattimet, öljyt ja jarruneste. Tarvittaessa suositellaan tehtäväksi myös ilmastointihuolto.

KL-ServiceParner -korjaamot huoltavat auton aina alkuperäislaatuisilla varaosilla ja kirjaavat huollot sähköiseen huoltokirjaan. Näin uudenkin auton takuu säilyy. Samalla saat korjaamon asentamille KL-Varaosien tuotteille 2 vuoden takuun. 

Tuontiauton huollon yhteydessä asennetaan myös tarvittavat lisävarusteet

Mikäli tuontiauto tulee maasta, jossa on kovin erilaiset sää- ja ajo-olosuhteet, tarkistetaan huollon yhteydessä auton tieliikennekelpoisuus Suomen olosuhteisiin. Yleisimpiä tuontiautoihin asennettavia lisävarusteita ovat mm. lohko- tai polttoainelämmitin (Webasto), kumimatot sekä talvirenkaat. KL-ServicePartner -korjaamot suorittavat myös lisävarusteiden asentamisen ammattitaitoisesti ja nopeasti (tarkista renkaiden saatavuus korjaamokohtaisesti).

Sähköinen huoltokirja kertoo tuontiauton huoltohistorian

Uuden tuontiauton omistajaa askarruttaa usein auton huoltohistoria. Sähköinen huoltokirja on helppokäyttöinen ja se kertoo autoon tehdyt huollot ja niiden ajankohdat. Mikäli tuontiauton huoltokirja on puutteellinen tai se puuttuu kokonaan, on perusteellinen tuontiautohuolto paras tapa välttyä ikäviltä yllätyksiltä. KL-ServicePartner -korjaamot täyttävät aina mahdollisuuksien mukaan huollon tiedot sähköiseen huoltokirjaan, jolloin tulevien huoltojenkin ajankohtaa on helpompi seurata. Korjaamohenkilökunta auttaa myös parhaansa mukaan kaikissa huoltohistoriaan ja sähköiseen huoltokirjaan liittyvissä asioissa.