KL-ServicePartneriksi?

Aja liiketoimintaasi pidemmälle

KL-ServicePartner on voimakkaasti kasvava ja kehittyvä autokorjaamoketju, jonka pettämättömään taustatukeen luottavat jo lähes 100 korjaamoa ympäri Suomen. Tarjoa asiakkaillesi parasta mahdollista palvelua ja aja liiketoimintaasi pidemmälle – liity KL-ServicePartneriksi!

Mitä tarjoamme sinulle?

KL-ServicePartner -ketjun toiminta-ajatuksena on korjaamotoiminnan edistäminen ja yrittäjien käytännön asioiden helpottaminen. Me otamme vetovastuun markkinoinnista ja autokorjaamon kehittämisestä, jolloin sinä voit keskittyä käytännön töiden tekemiseen. Jatkuva kehitys, työntekijöiden kouluttaminen ja tyytyväinen loppuasiakas on yhteinen päämäärämme. Olemme korjaamoyrittäjille pitkäaikainen kumppani ja luotettava taustatuki. Kiinnostuitko?

Tutustu KL-ServiceParner -ketjun etuihin ja liity osaavaan joukkoon!

Mitä toivomme sinulta? 

KL-ServicePartner -ketju panostaa asiakaslähtöisten palveluiden tuottamiseen sekä monipuoliseen osaamiseen. Tärkeintä autokorjaamolle on aito halu ja into kehittyä ja kehittää yrityksen toimintaa sekä lisätä Audi-, BMW-, Mercedes-Benz- ja Volvo-merkkien erikoisosaamista. Me autamme ja koulutamme siihen. Sopisiko sinun autokorjaamosi osaksi KL-ServicePartner -ketjua?

KL-Varaosat 

KL-ServicePartner -ketjuun kuuluvana, sinulla on mahdollisuus tilata kaikki varaosat ja lisävarusteet nopeasti ja joustavin ehdoin. KL-Varaosat henkilökunnalta saat apua juuria oikeanlaisten varaosien valinnassa. Varaosavalikoimamme on laaja, saat harvinaisemmatkin varaosat nopealla toimituksella. Kaikilla KL-Varaosien tuotteilla on  ketjuun kuuluvien korjaamoiden asentamana kahden vuoden takuu.

Sähkö- ja hybridiautojen ammattilainen

Tarjoamme yhteistyökorjaamoillemme koulutusta ja tukea alati kehittyvien sähkö- ja hybridiautojen huoltoihin ja korjauksiin liittyen. e-Pro korjaamona olet lisäksi mukana em. ajoneuvoihin liittyvässä markkinoinnissa eri alustoilla.

Haluatko tutustua toimintaamme paremmin? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Etelä- ja Länsi-Suomi
Valtteri Ylinen
0400-288169
valtteri.ylinen@kl-varaosat.fi

Keski-, Itä- ja Pohjois-Suomi
Jussi Manni
0400-288453
jussi.manni@kl-varaosat.fi