Ketjun edut autokorjaamoille

KL-ServicePartner -ketjun toiminta perustuu monipuolisiin korjaamopalveluihin ja laajaan Audi-, BMW-, Mercedes Benz- sekä Volvo-merkkien erikoisosaamiseen. Autot kehittyvät ja joskus haastavinta on pysyä itse kehityksessä mukana. KL-ServicePartner -ketju toimii korjaamoiden tukena kaikissa korjaamoihin liittyvissä asioissa sekä mm. hoitaa markkinointia ja järjestää koulutuksia puolestanne. Yhteinen päämäärämme on korjaamotoiminnan edistäminen ja osaamisen kehittäminen. 

Ketjuun kuuluminen kannattaa, koska 

Me markkinoimme puolestasi – säästät aikaa ja resursseja, kun annat meidän hoitaa markkinointitoimenpiteet puolestasi. Voit yrittäjänä keskittyä autokorjaamoosi ja siellä käytännön töiden tekemiseen. 

Tarjoamme mahdollisuuden koulutukseen – kaiken opin ei tarvitse olla taskussasi etukäteen. Me kannustamme kouluttautumiseen ja tarjoamme mahdollisuuden päivittää osaamistasi lisäkoulutuksilla. Työskentelykulttuuriimme kuuluu myös osaamisen avoin jakaminen muille.  

Tarjoamme alati kehittyvät palvelut – KL-ServicePartner kehittää palveluitaan jatkuvasti. Näin sinunkin korjaamosi pysyy arkea helpottavien palveluiden jatkuvassa kehityksessä mukana. 

Meillä on rento ja mutkaton ilmapiiri – toimimme rennolla ja mutkattomalla otteella ja yhteistyö kanssamme on vaivatonta.

Olemme luotettava, pitkäaikainen kumppani – tuemme yrityksesi toimintaa koko asiakkuuden ajan. Autamme mielellämme esimerkiksi hankintapäätöksissä ja korjaamopalveluiden kehittämiseen liittyvissä asioissa. 

Kauttamme nopeat varaosatoimitukset  –  voit halutessasi tilata varaosat kattavasta varaosavalikoimastamme. KL-Varaosat tuotteille lupaamme nopeat toimitukset, kahden vuoden takuun sekä kilpailukykyiset toimitusehdot ja -hinnat.  

Kiinnostuitko KL-ServicePartner -ketjusta?

Miltä kuulostaa omien resurssien vapauttaminen ja ketjun pettämätön taustatuki? Liity osaksi KL-ServicePartner -ketjua – meistä saat pitkäaikaisen kumppanin. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Etelä- ja Länsi-Suomi
Valtteri Ylinen
0400-288169
valtteri.ylinen@kl-varaosat.fi

Keski-, Itä- ja Pohjois-Suomi
Jussi Manni
0400-288453
jussi.manni@kl-varaosat.fi