Auton akun vaihto

KL-ServicePartner -autokorjaamoissa auton akun vaihto onnistuu helposti ja jopa ilman ajanvarausta, niin Suomen suurimmissa kuin myös pienemmissä kaupungeissa. Löydä nyt lähin korjaamosi toimipaikkahaulla ja varaa aika auton akun vaihtoon Audi, BMW, Mercedes-Benz sekä Volvo -merkkien erikoisosaajille!

Edistynyt tekniikka asettaa vaatimuksia akkujen vaihdolle

Kuten muutkin autohuollot tänä päivänä, myös akun vaihto on usein vaativa huoltotoimenpide. Tämä johtuu siitä, että nykyautoissa tavallisetkin huoltotoimenpiteet vaativat syvää merkkikohtaisen diagnostiikan tuntemusta sekä tarvittavia diagnostiikkalaitteita. Akun vaihto tuleekin suorittaa aina varoen, jotta olemassa olevan elektroniikan toiminta ei kärsi.

Luota akun valinnassa ammattilaiseen

Auton akun ylläpitolatauksesta, joka varmistaa sen mahdollisimman pitkän eliniän, tuleekin huolehtia tarkasti. Tämä on varsinkin nykyään erityisen tärkeää, sillä autoilla ajetaan suurimmaksi osaksi lyhyitä matkoja ja usein käytössä on myös polttoainekäyttöiset lisälämmittimet, jotka kuluttavat akkua. 

Akkuja on markkinoilla myös tarjolla useita erilaisia ja uusi akku tulee osata valita auton olemassa oleva Start & Stop -järjestelmä huomioiden. Lisäksi uudet autot vaativat akuilta entistä enemmän, eikä mikä tahansa akku pysty tukemaan kaikkia auton tarvittavia teknisiä ominaisuuksia.

KL-ServicePartner -autokorjaamoista löydät osaajat auton akun vaihtoon

KL-ServicePartner -korjaamoista löydät osaajat auton akun vaihtoon aina tarpeen tullen. Lisäksi autohuollon ammattilaisilta löytyy erikoisosaamista eritoten Audi, BMW, Mercedes-Benz sekä Volvo -merkkisten autojen akkujen vaihtoon. Korjaamoista löytyvät kaikki tarvittavat laitteet uuden akun rekisteröintiin ja järjestelmän koodaukseen sekä vaihdossa tarvittavan varauksen ylläpitoon. Lisäksi korjaamot huolehtivat vanhojen akkujen asianmukaisesta kierrätyksestä.