Ketjun edellytykset autokorjaamoille

KL-ServicePartner -ketjun korjaamot tunnetaan asiakaslähtöisestä toiminnasta, monipuolisesta osaamisesta ja sen kehittämisestä sekä hyvästä työnjäljestä. Osaaminen  muodostuu perinteisen käytännön tekemisen ja nykyajan teknisen tietämyksen yhdistelmästä. Korjaamot ovat erikoistuneet Audi-, BMW-, Mercedes-Benz- sekä Volvo-merkkien osaamiseen ja osaamista ylläpidetään ja kehitetään erilaisilla koulutuksilla. Ketjussa arvostetaan erityisesti innostusta omaan tekemiseen sekä halua kehittyä ja  kehittää korjaamoiden toimintaa. Kuulostaanko sinun yritykseltäsi?

Tunnistatko autokorjaamosi näistä ominaisuuksista?

Nykyaikainen autokorjaamo – jotta ketjun taso pysyy erinomaisena ja tasaisena, tulee autokorjaamossa olla toimivat ja nykyaikaiset tilat, työkalut ja laitteistot (mm. vianhakulaitteet)

Halu kehittyä ja kehittää autokorjaamon toimintaa – yksi tärkeimpiä kriteerejä ketjun jäsenille on halu kehittyä ja kehittää autokorjaamon toimintaa. Me annamme siihen apuvälineet, teiltä löytyy innostus kehitykseen.

Valmis tekemään investointeja ja panostamaan yritystoimintaan – ketjuun kuuluminen ei ole pelkkää investointien tekemistä, mutta toivomme siihen löytyvän halua ja valmiuksia. Kehitys vaatii yritykseen panostamista ja me tuemme ja autamme mm. hankintapäätöksissä ja osaamisen kehittämisessä. 

Asiakaslupaukseen sitoutuminen – KL-ServicePartnereilla on yhteinen asiakaslupaus, jonka toteutumiseen autokorjaamot sitoutuvat. Autohuollot tehdään aina alkuperäislaatuisilla varaosilla, autonvalmistajan ohjeiden mukaisesti ja kirjataan ne sähköiseen huoltokirjaan. Mikäli huolloissa käytetään KL-Varaosien tuotteita, myönnetään niille 2 vuoden takuu.

Osaamisen kehittäminen – arvostamme osaamisen kehittämistä ja tarjoamme siihen mahdollisuuden lisäkoulutuksilla. Säännöllisin väliajoin päivitetty osaaminen edistää huomattavasti autokorjaamon toimintaa. 

Tunnetko sopivan joukkoomme? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää KL-ServicePartner -ketjuun liittymisestä.

Haluatko lisätä yrityksesi näkyvyyttä ja kuulla lisää KL-ServicePartner -ketjun eduista ja hyödyistä? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Etelä- ja Länsi-Suomi
Valtteri Ylinen
0400-288169
valtteri.ylinen@kl-varaosat.fi

Keski-, Itä- ja Pohjois-Suomi
Jussi Manni
0400-288453
jussi.manni@kl-varaosat.fi