Autohuolto Helsinki

KL-ServicePartner -korjaamot tarjoavat luotettavaa autohuoltoa Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Jätä autosi ammattitaitoisiin käsiin ja saat lisää huolettomia kilometrejä autollesi.

BMW, Volvo, Audi sekä Mercedes-Benz -merkkien erikoisosaamista asiakaslähtöisesti

KL-ServicePartner -autokorjaamot tarjoavat mm. BMW, Volvo, Audi sekä Mercedes-Benz -merkkien erikoisosaamista. Käytämme huolloissamme  aina alkuperäislaatuisia varaosia ja toteutamme autohuollot autonvalmistajan ohjeiden mukaisesti. Tiedot kirjataan sähköiseen huoltokirjaan, jolloin säännöllisestä huoltovälistä on helpompi pitää kiinni. Käyttäessäsi korjaamoitamme, myös uusi autosi säilyttää valmistajan myöntämän takuun. KL-Varaosien tuotteilla on korjaamoiden asentamana 2 vuoden takuu.

Asiantuntevaa autohuoltoa Helsingissä

Korjaamomme toimivat aina asiakaslähtöisesti, autoasi ja kukkaroasi kunnioittaen. Asiakkaan etu on myös meidän etumme ja pidämme huolen, että tehtävät huollot ja korjaukset ovat auton kannalta tarpeellisia. Yhdistämme saumattomasti nykyajan tekniikan laajaan käytännön osaamiseen ja toteutamme autohuoltosi aina sinun sekä autosi parasta ajatellen.  

Asiantuntevat KL-ServicePartner -autokorjaamot toteuttavat mm. seuraavia autohuollon toimenpiteitä:

Etsi lähin autohuolto Helsingistä

Autamme sinua mielellämme myös kaikissa muissa huoltoihin ja korjauksiin liittyvissä asioissa! Ota siis rohkeasti yhteyttä sinua lähimpään Uudenmaan tai Helsingin autohuoltoon ja kysy lisätietoa.