KL-Varaosat

KL-Varaosat on Audi-, BMW-, Mercedes-Benz- ja Volvo-merkkisten autojen alkuperäisvaraosien ja tarvikkeiden erikoisvaraosaliike. Toimipaikat sijaitsevat Tampereella, Espoossa, Vantaalla, Jyväskylässä, Lahdessa, Raisiossa sekä Rovaniemellä.  

KL-Varaosat toimittavat halutessasi myös sinun KL-ServicePartner -korjaamoosi varaosat ja lisävarusteet edullisesti ja nopealla toimituksella. Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa oikeiden varaosien ja lisävarusteiden löytämisessä. Teemme myös tarvittavat lisätilaukset puolestanne.  

Audi-, BMW-, Mercedes-Benz- ja Volvo-merkkien monipuolinen varaosavalikoima

Kattavasta KL-Varaosat -valikoimasta löytyvät perushuollossa käytettävät varaosat sekä myös hieman harvinaisemmat varaosat suoraan hyllystä. Hyvän valikoiman ansiosta toimitusajat ovat lyhyitä ja tilaustuotteetkin saamme toimitettua KL-ServicePartnereille joustavasti. KL-Varaosilta löytyvät mm. polttimot, sulat, öljyt, korjaamotarvikkeet, yleistyökalut, korjaussarjat, pyöränpultit ja -mutterit sekä mattosarjat. Erikoistyökalujen osalta tarjoamme korjaamolle myös vuokratyökalupalvelun.

KL-ServicePartner -ketjuun kuuluminen ei kuitenkaan velvoita tilaamaan varaosia KL-Varaosien kautta. Etuna kuitenkin ovat nopeat toimitukset, kattava merkkikohtainen valikoima sekä joustavuus. Kaikilla KL-Varaosien tuotteilla on myös ketjuun kuuluvien korjaamoiden asentamana kahden vuoden takuu. 

Varaosat myös muihin merkkeihin

KL-Varaosien valikoimasta varaosat myös muihin merkkeihin. Palvelumme kattaa nopeat toimitukset sekä laajan valikoiman myös muiden merkkien varaosia.

Haluatko tietää lisää KL-Varaosista?