ServicePartner -huoltosetelin voittajat

Alueellisen suoramarkkinointimme yhteydessä järjestimme arvonnan, missä palauttamalla kupongin lähimpään KL-Servicepartner -korjaamoon, osallistut 200€, 100€ ja 50€ huoltosetelin arvontaan. Voittajat on arvottu 29.11.2019 ja he ovat: 200€ Erkki Toivonen, Kokkola 100€ Ari Mikkola, Jyväskylä 50€ Elias Holmström, Kokkola Onnea voittajille!

Korjaa vääristyneet pyöräkulmat nelipyöräsuuntauksella!

Tuntuuko ajoneuvosi levottomalta ajaa? Kuluvatko renkaat epätasaisesti tai puoltaako autosi ajaessa, vaikka ajat suoraan? Kyseessä voi hyvinkin olla ohjauskulmien vääränlainen asento, joka on saattanut juontaa juurensa esimerkiksi katukivetykseen liian kovaa ajamisesta. Ohjauskulmien vioittuessa auton akselit saattavat mennä aavistuksen verran vinoon, jolloin on tarpeen suorittaa nelipyöräsuuntaus. Nelipyöräsuuntauksessa pyörien auraus- ja sivuttaiskallistumat havaitaan kiinnitettävällä mittapäällä, jonka avulla […]

Kuinka usein auton jarrut on syytä huoltaa?

Jarrujen tärkeys ei tule kenellekään yllätyksenä, mutta usein jarrujen huollon suhteen ei olla tarpeeksi ajoissa liikkeellä. Suuremmilta kustannuksilta vältytään säännöllisillä ennaltaehkäisevillä toimilla, jotka varmistavat jarrujen pitkäikäisen toiminnan. Jarruhuollossa tarkastetaan lähtökohtaisesti jarrujärjestelmä sekä jarruneste. Tarpeen vaatiessa vaihdamme myös jarrupalat sekä -levyt. Yleisimpiä ongelmia jarrujen suhteen ovat esimerkiksi jarrupalojen jumiutuminen pidikkeisiinsä, jonka seurauksena jarrupalat- ja -levyt kuluvat epätasaisesti. Tämän seurauksena jarrutuspinta […]

Älä unohda määräaikaishuoltoa!

Määräaikaishuolto suoritetaan ajoneuvosta riippuen yleensä kolmen vuoden tai 60 tuhannen kilometrin välein. Huollossa vaihdetaan autoosi niin öljynsuodatin, raitisilmansuodatin sekä moottoriöljy. KL-ServicePartnerit ovat erikoistuneet Mercedes-Benzin, BMW:n, Volvon sekä Audin suhteen tehtäviin huoltoihin.

ServicePartner-huoltosetelin voittajat (huhtikuu 2019)

Maaliskuun voittajat arvottu Maaliskuisen suoramarkkinointikampanjan ohessa järjestämämme arvonnan voittajat ovat nyt selvillä! Arvoimme kokonaisuudessaan kolme huoltoseteliä, joiden arvot olivat 50€, 100€ ja 200€. Huoltoseteleiden voittajat: 200€ – Rauli Vuorenniemi, Kuopio 100€ – Lars Johan Lindroos, Laitila 50€ – Simo Koskinen, Tampere Huoltosetelit lähetetään voittajille postitse. Onnea voittajille!

ServicePartner -kampanjan arvonnan voittajat

Arvonnan voittajat selvillä! Suoramarkkinointikampanjan ohessa järjestämämme arvonnan voittajat ovat nyt selvillä! Arvoimme kokonaisuudessaan kolme huoltoseteliä, joiden arvot olivat 50€, 100€ ja 200€. Huoltoseteleiden voittajat: 200€ – Risto Kivirasi, Nummela 100€ – Mauri Hirvonen, Joensuu 50€   – Jari Aarnimäki, Naantali Onnea voittajille!